Etkinlik Paketleri Öğretmenlere Ulaştırıldı

“Hizmet İçi Öğretmen Eğitiminde Bilimsel Sorgulama Destekli Çevrimiçi Mentörlük (e-scaffolding) Modelinin Tasarlanması ve Etkililiğinin Değerlendirilmesi” BİSDEM projesinin 2. aşaması kapsamında sınıf içi birinci uygulama ‘‘Okulumuza Kış Geldi’’ ve ‘‘Gaga’’ etkinlik paketlerimiz öğretmenlerimize ulaşmıştır. Etkinlikleri öğrencileriyle uygulayan öğretmenlerimiz,  video bölümlerini mentörlerle paylaşmıştır. Mentörlerimiz tarafından araştırmacı bireysel görüşlerini yansıtan geri bildirimler öğretmenler ile çevrimiçi ortamda paylaşılmıştır. İlgili dönütü alan öğretmenlere bir sonraki etkinlik paketleri hazırlanmış olup, en kısa zamanda ulaştırılacaktır. Emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, proje ekibine ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.